“Heel bijzonder om te zien hoe rustig hij al werd toen jij met hem bezig was. Hij vertrouwt je. Het doen van de oefeningen is best pittig, maar we zien deze winter al een heel verschil met voorgaande winterperiodes”.

~ Vader en moeder van L. (13 jaar) ~

****************************************
"Met E. gaat het echt veel beter. Nu ze nog weinig last van refluxklachten heeft, slaapt ze sneller in en is ze meer ontspannen. Ze doet het super goed!"

~Moeder van E. (3 maanden)~

****************************************
“Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bijzonder dat hier nog maar zo weinig over bekend is. Jammer ook. Ik heb D. nog nooit zo lang stil zien liggen als bij jou tijdens de eerste behandeling.”

~ Moeder van D. (10 jaar) ~

****************************************
"Het verhaal van Laura begint ongeveer drie jaar geleden.
Op school gaat het niet goed en ik zoek hulp voor haar. Op school vind ik die niet. Ik loop bij de juffen tegen een hoge muur op. Zij zien wel dat er een probleem is maar wat daar mee te doen weten ze niet. Doordat ik zelf een lichte vorm van dyslexie heb hadden de juffen Laura in die groep gezet. Maar er kwam geen begeleiding, geen huiswerk of het was huiswerk wat niet aan sloot met waar ze in de klas mee bezig waren en het werd niet na gekeken net als haar schoolwerk.
Na 4 jaar dezelfde juffen te hebben gehad hebben we haar maar van school gehaald. Met de nieuwe school gaan kijken wat te doen. Laura heeft in die zomervakantie een bril gekregen en daardoor ging het al veel beter. Toch een test aangevraagd, maar toen was ze te goed . Hoe nu veder?! Toen kwam Kien&Kundig in beeld dit is nu bijna 4 maanden geleden. Laura is daar door Margreet getest en wat blijkt, haar ogen werken niet goed samen waardoor haar hersenen niet goed opnemen en verwerken.
We zijn begonnen met de behandeling één keer per maand een half uur. Kijken wat het doet. Twee weken geleden op nieuw de testen gedaan en we zien verbetering. Laura trots, wij trots, school tros en Kien&Kundig ook. Voor het eerst werd er tijdens een 10-minuten gesprek het woord “dyslexie” niet genoemd….. We gaan nu door en ik hoop dat dit meer bekendheid krijgt zodat meer kinderen hier plezier van kunnen hebben. En ja we denken nog vaak terug aan de vorige school van waarom hebben zij ons niet zo geholpen, maar we zijn heel blij met wat we nu bereikt hebben en gaan er mee door en hopen dat Laura vooruit blijft gaan. Bedank voor alle tips en goede zorgen. Een zeer tevreden moeder."

~ Moeder van L. (9 jaar) ~

****************************************
"Ben nu 3 weken achter elkaar bij Margreet geweest met mijn dochter. Zij had last van zeer boze buien.
Toen ik hoorde van reflexintegratie dacht ik gelijk dat dat iets voor ons kon zijn. En dat blijkt ook zeker het geval.
Sinds het eerste bezoek geen extreme buien meer gehad.
Onze dochter heeft o.a. toen ze 3 maanden oud was voor lange tijd in een spreidbeugel gelegen voor een heupdysplasie. Hierdoor zijn bepaalde reflexen niet ontwikkeld of geïntegreerd.
Door 3x een behandeling van Margreet is onze dochter erg veranderd. Het is bijna niet te geloven!
Margreet is een rustige, plezierige behandelaar. En zeker Kien&Kundig."

~ Moeder van B. (12 jaar) ~

****************************************
"We hebben er een hoop energie in gestopt, maar zijn (weer) niet verder gekomen. Niet dat het niets gedaan heeft, maar het algehele gevoel is toch wat teleurstellend.
Ondanks dat we ons erg op ons gemak voelden bij Margreet.... het gaat uiteindelijk toch om het resultaat....."

~Moeder van M. (10 jaar)~

****************************************
"Momenteel gaat het heel goed met hem. Echt opeens ging hij lopen en klaar, en slapen...etc. Nu de makkelijkste die we hebben :-)"

~Vader van D. (16 maanden)~

****************************************
"Ik loop met mijn zoon van 8 al een paar maanden bij Margreet voor Reflexintegratie. De werking die het op mijn zoon heeft is fantastisch! Hij heeft een aantal moeilijke jaren achter de rug en heb vele trajecten met hem doorlopen, maar bij Margreet had ik het gevoel aan het juiste adres te zijn.
Al een aantal keren heb ik gedacht, misschien is dit ook wel wat voor mij. Ik zat in een periode van veel onrust in mijn lijf, veel stress en het gevoel dat ik moe was! Oververmoeid van alles en iedereen om me heen. Het gevoel dat ik op de automatische piloot stond.
Op vraag van Margreet ben ik dan zelf toch ook maar de behandeling ondergaan. Puur in eerste instantie om te ervaren en te voelen wat mijn zoon in zijn lijf voelt, maar ook wat hij ervaart na een behandeling.
Margreet is ruim een uur bezig geweest op een hele rustige manier. Door te strijken en bepaalde oefeningen te doen (reflexen triggeren en tot rust brengen) zette het blijkbaar heel veel in werking; Dezelfde dag moest ik erg veel naar het toilet. Ik had het erg koud en was erg moe 2 á 3 dagen erna.
Pas een week later voelde ik mij enorm goed! Ik voelde zoveel rust in mijn lijf! Ik voelde me gewoon relaxed! Alle stress was verdwenen uit mijn lijf!
We hebben best een druk gezinsleven en druk met werk, maar ik kon de dingen weer overzien. Ik kon gewoon met mijn volle verstand en in alle rust weer naar de dingen om mij heen kijken. Eigenlijk is het onbeschrijfelijk wat voor rust ik nu nog steeds voel.
Het is nu bijna 2 maanden geleden en ik pluk er nog steeds de vruchten van. Ik voel me niet gehaast, kan dingen beter van een afstand bekijken en voel met name gewoon rust in mijn lijf! En dat is zo fijn!
Lieve Margreet, dank je voor de behandeling! En bedankt dat je ook mijn zoon hier zo goed mee helpt, want ook hij wordt stukje bij beetje weer het mannetje die hij was en vindt langzaamaan de rust weer in zijn lijf!"

~Lieve groet, P. moeder van Q. (8 jaar)~

****************************************
"Margreet, je hebt met D. wonderen verricht. Ik heb net een gesprek met haar juf gehad. Ze merkt zoveel meer plezier en ontspanning bij haar. Qua advies heeft ze nu HAVO, maar we gaan voor MAVO+.
Haar hoofdpijn is weg en dat vinden we vooral zo fijn, naast die ontspanning."

~Moeder van D. (12 jaar)~

****************************************
"Ik zag dat we voor vrijdag nog een afspraak in de agenda hebben staan. Maar ik moet zeggen dat het echt heel goed met R. gaat, en dat ik denk dat we de behandelingen wel af kunnen sluiten voor nu. Hij is vorige week ook weer bij de GGZ geweest, en daar vonden ze ook dat het heel goed met hem gaat. Hij is zelfs 5 cm gegroeid in 1 maand!!! We willen je echt heel erg bedanken voor wat je hebt betekend voor R. en ons als gezin. We zien een hele andere jongen thuis, en dat is dankzij jou."

~Moeder van R. (12 jaar)~

****************************************
"We zijn superblij! Sinds de laatste behandeling heeft S. helemaal geen luier meer om gehad en is ze geen één keer meer nat geweest 's nachts. Pffff.... na 6 jaar hulp vanuit het ziekenhuis is het nu gewoon binnen 4 maanden gelukt!"

~Moeder van S. (11 jaar)~

****************************************
"Dankjewel voor.....
- alle keren dat je luisterde
- de rust die je mij gaf
- de keren dat je mij liet stralen
- de keren dat je mijn verdriet aanhoorde en hier de juiste behandeling voor wist te geven

Ik wil even laten weten dat het super goed met me gaat, daarom dit bedankje!
Je hebt mij goed geholpen de afgelopen tijd.
Dankjewel voor al je lieve hulp!"

~N. (20 jaar)~

****************************************
"Ik wil je bedanken dat jij het eerste zaadje over het onderwerp "reflexintegratie" bij mij geplant hebt 4 jaar geleden. Het heeft me veel inzichten gegeven qua werk, maar ook over mijn eigen kinderen. Ook jouw blogs op Facebook lees ik met heel veel plezier. Het raakt me keer op keer hoe waardevol jouw werk is voor kinderen en hun ouders.
Toen kwam L. bij jou in de praktijk en zag ik met eigen ogen hoe je aan het werk ging, hoe haar lijf daarop reageerde en wat het haar bracht."

~Moeder van L ( 9 jaar)~

****************************************